G-GWTV5VGLK3
top of page
Ishockeyspelare
Toner på Verandan är tillbaka sommaren 2023!

Samarbetet mellan Hôtel Eggers och Kulturaktiebolaget fortsätter. Det otroligt lyckade konceptet “Toner på verandan” är gladeligen tillbaka sommaren 2023! Hôtel Eggers och Kulturaktiebolaget bjuder in en rad artister att spela på glasverandan – mitt i stan, i en anrik miljö och med en personlig touch. Nya musikupplevelser väntar på Göteborgshotellet!

"Efter ett helt fantastiskt mottagande förra året där de flesta spelningar blev utsålda ser jag verkligen fram emot den här sommaren. Inne på verandan spred sig en helt fantastisk värme, glädje och energi. Jag är helt säker på att det kommer bli en minst lika magisk fortsättning för vårt koncept - Toner på Verandan.”

Konceptet “Toner på verandan” hade premiär sommaren 2022 och gästades av fantastiska artister, bland annat Göteborgssonen Timo Räisänen men också Patrik Isaksson, Marit Bergman, Mikael Rickfors och Caroline af Ugglas med flera. En minnesvärd sommar fylld av fantastiska och intima spelningar. Såklart spelades livemusik i ur och skur medan spårvagnarna passerade Drottningtorget i sann Göteborgsanda!

Restaurang:

Hôtel Eggers

bottom of page