Allt för restaurangägaren
Kundinloggning
Om Restaurangnytt.se
Drift & Ledarskap
Mat & Dryck
Utbildning & Kompetens
Hälsa & Säkerhet
Rekrytering
Teknik & Utrustning
Hållbarhet
More
En färsk Sifo-undersökning på uppdrag av Tork visar att var femte gäst är missnöjd med restaurangers hygienstandard.
Denna guide syftar till att ge restaurangägare och personal en grundlig förståelse för allergihantering i restaurangmiljön, inklusive utbildning av personal och implementering av tydliga rutiner.
En trivsam atmosfär och utmärkt mat är avgörande för att locka och behålla nöjda gäster i din restaurang.
Genom att minska risken för arbetsrelaterade skador och olyckor kan personalen trivas och arbeta effektivt.
Vi utforskar några viktiga åtgärder och bästa praxis för att upprätthålla livsmedelssäkerheten i din restaurang.
Vi tipsar dig om vitaminer och mineraler samt träning för kropp och sinne.