G-GWTV5VGLK3
top of page

Så gott att du slutar prata

HK står för ”håll käften”, i den meningen att våra mixer får dig att hålla käften för att de är så aptitretande goda. Vårt uppdrag är att ta in den där tjusiga cocktailen i folks hem samt att göra det möjligt att smutta på en kvalitetscocktail oavsett vem som står bakom bardisken. 

BLOODY MARY

HK:s Bloody Mary mix ger än smakresa av dess like. Med en rund kraftig och bred smak av Worchester sauce, Ciracha, Tomatjuice, peppar och salt. Den går att dricka som den är eller som en drinkmix, där man kan blanda den med vodka för att få en Bloody Mary, Tequila för att få en Bloody Maria, eller en ljuslager för att får en Michelada. Mixen kan även användas som ett alternativ till en kryddblandning i matlagning.

MOJITO

HK:s Mojito mix har allt det man vill ha från en Mojito. Noga utvald lime, mynta som blandas med rörsocker och vatten för att verkligen få fram den fräscha smaken man önskar av en Mojito. Den går bra att dricka som den är eller om man vill tillsätta rom för att få en klassisk Mojito.

MARGARITA

HK:s Margarita mix är en produkt som har noga genomtänkta ingredienser, så som limejuice, salt, några droppar chilli för att ge drinken en hint av sting. Vi har tillsatt apelsinjuice för att göra tillredningen så smidig som möjligt. Det vill säga att vi har tagit bort momentet att tillsätta Cointreau eller Triple Sec så att kunden endast behöver tillsätta Tequila. Det är enkelt att göra en god drink med HK Mixes produkter.

bottom of page