G-GWTV5VGLK3
top of page
I BLICKFÅNGET
Cloudy Toddy Tullamore D.E.W. x Bella Porcile.png

Så blandar du höstens godaste drinkar

Bella Porcile är kreativ bartender och arbetar ofta med skogen som inspirationskälla - här ger hon sina bästa tips på höstens godaste whiskey-drinkar.

HK Mixes tre produkter.png

Så gott att du slutar prata

Uppdraget är att göra det möjligt att smutta på en kvalitetscocktail oavsett vem som står bakom bardisken.

Jamek-Stein-am-Rain-2022-Mynewsdesk.jpg

Ny årgång av JAMEK Stein am Rain Federspiel 

Den 21 juli är det dags för den nya efterlängtade årgången av Jamek Stein am Rain 2022. En frisk, fruktig och kryddig grüner veltliner från Weingut Jamek,

NYHETER OM MAT & DRYCK

Kampanjerbjudande med Vytal!

Restauranger som är eller vill ansluta sig till Vytal får i maj och juni 10 kr för varje utcheckning som gäster gör i restaurangen.

Nu sänker vi månadsfakturan med 10 kr/kundutcheckning hos Vytalpartners. Med samma rabatt mellan er och konsumenten kan vi höja användandet av flergångsförpackningar.

Delta via länken!

En Öl och Whiskymässa utser bästa öl och whisky

Sedan 2015 har En Öl & Whiskymässa arrangerat en öltävling och sedan 2018 en whiskytävling, vilka har kommit att bli några av Nordens största.

Bedömningarna sker blint av jurys bestående av utbildade öldomare och branschens främsta whiskykännare. Här är alla vinnarna på årets En Öl- och Whiskymässa 2024!

Matrundan Österlen

Under fyra dagar 9 - 12 maj har ni möjlighet att åka runt och besöka Österlens unika platser.

Matrundan på Österlen inkluderar allt från gårdshotell, caféer och restauranger - till odlare, producenter och butiker. Läs mer och se program på arrangörens hemsida.

White Guides och LRF lanserar mat- och dryckeskalender

Kalender erbjuder en omfattande översikt över gastronomiska evenemang och aktiviteter över hela landet.

Genom att samla information om svenska producenter och mathantverkare på ett ställe underlättar White Guide och LRF's kalender för mat- och dryckesentusiaster att utforska och delta i den nationella gastronomiska scenen.

Vi på Restaurangnytt.se ser fram emot att dela tips från denna värdefulla källa av matevent med er och bidra till att främja Sveriges rika mat- och dryckeskultur.

Vytal - Flergångssystemet för din restaurangs take away

Vytal är världens största digitala system för återanvändbara mat- och dryckesförpackningar.

Är du en restaurang eller ett kafé som vill höja take away-upplevelsen, minska ditt skräp och klimatavtryck, eller söker lösningar för att uppfylla de nya nationella lagkraven om att erbjuda återanvändbara förpackningar?

Vytal har över 6 600 registrerade restauranger och 550 000 registrerade användare i 15 länder, där Vytal och deras partners hittills ersatt över 8,7 miljoner engångsförpackningar.

bottom of page