G-GWTV5VGLK3
top of page
SENASTE NYTT

Restauranger som är eller vill ansluta sig till Vytal får i maj och juni 10 kr för varje utcheckning som gäster gör i restaurangen.

Nu sänker vi månadsfakturan med 10 kr/kundutcheckning hos Vytalpartners. Med samma rabatt mellan er och konsumenten kan vi höja användandet av flergångsförpackningar.

Delta via länken!

En Öl och Whiskymässa utser bästa öl och whisky

Sedan 2015 har En Öl & Whiskymässa arrangerat en öltävling och sedan 2018 en whiskytävling, vilka har kommit att bli några av Nordens största.

Bedömningarna sker blint av jurys bestående av utbildade öldomare och branschens främsta whiskykännare. Här är alla vinnarna på årets En Öl- och Whiskymässa 2024!

Smartplus Inventering: Effektiv inventering och prisuppdateringar automatiskt

Smartplus är ett verktyg för bla inventering som skapades just ur den frågeställningen och behovet av att göra inventeringen snabbare, smidigare och mer effektiv.

Smartplus gör inventeringen till en smidig och effektiv process. Slipp manuella räkningar och oro för priser. Med Smartplus kan du spara tid och energi samtidigt som du ökar din inventerings noggrannhet och rapporterar din inventering med enkelhet.

Hållbarhet inom Restaurangbransch och Besöksnäring

Visste du att företag som arbetar med hållbarhetsfrågor i sitt dagliga arbete är långsiktigt starkare och klarar sig bättre både vid rekrytering av personal men även ekonomiskt?

Trots alla fördelar med att arbeta hållbart inom Restaurangbransch och Besöksnäring så är det oerhört många som tänker ”Det där kan vi göra sen”. Här är tipsen för att starta hållbarhetsarbetet redan idag!

Generation Waste - så minskas matsvinn och miljöpåverkan

Generation Waste är engagerade i att arbeta mot globala mål genom samarbete och aktiva insatser.

Genom att prioritera hållbarhet, effektivitet, samarbete och engagemang för globala mål, strävar företaget efter att skapa en kultur av innovation och minskning av matsvinn.

bottom of page