G-GWTV5VGLK3
top of page
I BLICKFÅNGET
Zanussi Professional_240x250_Webbannons_Restaurangnytt_edited.jpg

Din leverantör av professionella storkök

Med över hundra år i branschen är Zanussi Professional är ett starkt varumörke med stort fokus på innovation, miljö och hållbarhet vilket visar sig i produkter av hög kvalitet samt trygg support och teknisk service.

10årimolnet.jpg

Sveriges första molnbaserade kassasystem

Onslip "best-of-breed" plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

Modernt restaurangkök

Optimera köket med högkvalitativa redskap

Bagaren och Kocken erbjuder ett brett sortiment av köksredskap och designprodukter som är noggrant utvalda för att möta restaurangägares behov.

Bröllops Tabell Set

Din pålitliga grossist för porslin och köksredskap

Non-Food är din personliga grossist som erbjuder enastående service, konkurrenskraftiga priser och produkter av bästa kvalitet.

NYHETER OM TEKNIK & UTRUSTNING

Kampanjerbjudande med Vytal!

Restauranger som är eller vill ansluta sig till Vytal får i maj och juni 10 kr för varje utcheckning som gäster gör i restaurangen.

Nu sänker vi månadsfakturan med 10 kr/kundutcheckning hos Vytalpartners. Med samma rabatt mellan er och konsumenten kan vi höja användandet av flergångsförpackningar.

Delta via länken!

Smartplus Inventering: Effektiv inventering och prisuppdateringar automatiskt

Smartplus är ett verktyg för bla inventering som skapades just ur den frågeställningen och behovet av att göra inventeringen snabbare, smidigare och mer effektiv.

Smartplus gör inventeringen till en smidig och effektiv process. Slipp manuella räkningar och oro för priser. Med Smartplus kan du spara tid och energi samtidigt som du ökar din inventerings noggrannhet och rapporterar din inventering med enkelhet.

Missa inte Magistar kombiugnserbjudande!

Just nu bjuder vi på upp till ett års förbrukning av rengöring för din ugn vid köp av en ny Magistar kombiugn 6GN och 10GN.

Regelbunden användning av detta kem ger din utrustning
- Hygienisk renlighet
- Högsta prestanda
- Samtidigt som det överrensstämmer med garantivillkoren.

Klicka på länken för mer info!

Smaklig Redovisning

Redovisningstjänsten för restaurangbranschens unika behov.

Vårt mål är att avlasta er administrativa börda så att ni kan fokusera på att skapa smakupplevelser för era gäster. Vi tar hand om ekonomin, och ni tar hand om maten helt enkelt.

Menigo lanserar unik cirkulär stekpanna

Menigo och OnePan, som står bakom världens första cirkulära stekpanna, har ingått partnerskap för att ta fram stekpannan RePan.

Det unika med stekpannan är att den har en keramisk beläggning utan tillsatt PFAS samt att den ingår i ett cirkulärt system där den återställs till nyskick genom att den får en ny beläggning när den är sliten.

bottom of page