G-GWTV5VGLK3
top of page

Din pålitliga grossist för porslin och köksredskap

Behöver du högkvalitativa porslin och köksredskap till din restaurang, kafé, pub eller hotellverksamhet? Då har du kommit rätt! Non-Food är din personliga grossist som erbjuder enastående service, konkurrenskraftiga priser och produkter av bästa kvalitet.

Non-Food är stolta över att vara en pålitlig partner för verksamheter inom den svenska mat- och dryckesindustrin. Vi förstår att ditt företag behöver tillförlitliga leveranser av porslin och köksredskap för att kunna erbjuda en förstklassig upplevelse till dina kunder. Därför är vår högsta prioritet att leverera produkter av exceptionell kvalitet och erbjuda en service som överträffar dina förväntningar.

Med vårt breda sortiment av porslin och köksredskap kan du vara säker på att hitta exakt vad du behöver för att förbättra din verksamhet. Vårt porslin är noggrant utvalt för att möta de krav och den estetik som restauranger, kaféer, pubar och hotell efterfrågar. Oavsett om du letar efter eleganta tallrikar, moderna bestick eller stilrena glas, har vi allt du behöver för att skapa en minnesvärd matupplevelse för dina gäster.

Vår personliga grossistmodell innebär att vi fokuserar på att bygga starka och långvariga relationer med våra kunder. Vi strävar efter att förstå dina specifika behov och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhet. Vårt erfarna team finns alltid tillgängligt för att ge dig råd och rekommendationer baserade på våra omfattande kunskaper inom branschen.

Non-Food är baserat i Sverige och levererar till hela landet. Oavsett om du befinner dig i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans, kan du lita på oss för att leverera dina beställningar i tid och i perfekt skick.

Så se till att göra Non-Food till din föredragna grossist för porslin och köksredskap. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att förbättra din verksamhet med våra kvalitetsprodukter och exceptionella service.

Non-food-logotype.png
bottom of page