G-GWTV5VGLK3
top of page

Är bemanning och rekrytering ett problem?

Prova Gigleer GRATIS i 2 veckor via Restaurangnytt.se!

Är bemanning och rekrytering ett problem?

Upptäck den revolutionerande lösningen för effektiv rekrytering och bemanning inom restaurangbranschen! Med Gigleer får du tillgång till en modern platsbank som sparar tid, minimerar kostnader och lockar motiverad personal. Prova Gigleer gratis i 2 veckor och ta del av Restaurangbransch och Gigleers exklusiva erbjudande för att effektivisera din personalhantering redan idag!


Här är några av fördelarna med Gigleer:


  • Framtidens Platsbank

Gigleer är framtidens rekryteringsverktyg med över 27 000 arbetssökande och 750 företag. Användare VILL jobba, vilket minimerar osäker och kostsam bemanning.

  • Spara tid

Gigleer löser huvudvärken med snabb och effektiv bemanning som du själv väljer ut för akut personalbehov, vilket sparar tid och minskar kostnader.

  • Komprimerad information

All nödvändig information om kandidater finns samlad på ett ställe, vilket effektiviserar urvalet av rätt medarbetare och sparar tid.

  • Attrahera och motivera personal

Locka befintlig personal och nå fler kandidater med Gigleers plattform som bl.a. erbjuder direktutbetalning, vilket ökar tillgängligheten och motivationen för arbete.

  • Transparens

Gigleer erbjuder en självsanerande tjänst med betyg och recensioner från både arbetsgivare och arbetstagare, samt tydliga anställning- och kollektivavtal och försäkringar.

  • Provjobba, rekrytera

Smidigt provjobbsalternativ, minska dina rekryteringskostnader med 40-70%, vilket ger flexibilitet och kostnadsbesparingar.

  • Administration

Gigleer tar hand om all löneadministrationen för extrapersonal, som arbetsgivare får du faktura på 30 dagar från Svea Ekonomi alt. betalar med kort, vilket sparar tid och gör hela betalningsprocessen så mycket enklare.


Testa Gigleer gratis i 2 veckor och få 50% rabatt på abonnemang med Restaurangnytt och Gigleers unika erbjudande. Gigleer är skapat av krögare för krögare.

ANNONS

bottom of page