G-GWTV5VGLK3
top of page

Sveriges första molnbaserade kassasystem firar 10 år

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslip "best-of-breed" plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

Under de senaste 10 åren har Onslips molnbaserade kassasystem utvecklats mycket, men fokuset ligger kvar på att leverera personlig service och innovation. Företaget har även byggt upp en öppen plattform för restauranger med 19 partners i skrivande stund . Tillsammans bildar plattformen ett affärssystem där krögare kan koppla ihop digitala restaurangtjänster med kassan såsom personalhantering, bordsbokning, bokföring och så vidare.

“Vi är stolta över hur långt Onslip har kommit. Vi vill tacka våra kunniga medarbetare för deras fantastiska arbete, och våra partners för deras suveräna samarbete som betyder mycket för oss. Vårt molnbaserade kassasystem har förenklat vardagen för Sveriges krögare och banat väg för nya tekniska lösningar för branschen. Det har också varit nyckeln till att bygga en öppen plattform.” - Daniel Rasmussen, VD Onslip Cloud AB

Idag levererar Onslip en helhetslösning av digitala tjänster till hundratals restauranger och verksamheter i Sverige. Framöver fortsätter Onslip att ha ambitiösa planer. De siktar bland annat på att göra restaurangbranschen mer administrationsfri, leverera teknik som hjälper krögare & personal att effektivisera samt förenkla sitt arbete ännu mer, och bygga en ännu bredare helhetslösning för restauranger.

bottom of page