G-GWTV5VGLK3
top of page

Ny VD för Pincho Nation

Pinchos (Pincho Nation utanför Norden) har idag 75 restauranger på fyra marknader. Bolaget har sedan starten 2012 vuxit i snabbt tempo och är idag en av de ledande restaurangkedjorna. Nu tar Patrik Back över rodret som VD för Pincho Nation i en tid av kraftig expansion men också för branschen utmanande marknadsvillkor.

Pincho Nation står starka och växer kraftigt genom nyetablerade enheter i Norge, Danmark och Sverige. Under Patrik Backs ledning kommer bolaget gå in i nästa tillväxtfas med bibehållet fokus på expansion, gästutveckling och lönsamhet. Patrik har tidigare arbetat som koncernens CFO.

 

Arthur Engel, styrelseordförande för Pincho Nation, kommenterar utnämningen:

"Vi är glada över att Patrik tar över som VD. Han besitter relevant kunskap, har god erfarenhet av bolaget och är rätt person att tillsammans med sitt team leda verksamheten in i sin nästa fas.“

 

Pincho Nations expansionsstrategi inkluderar öppnandet av flera nya restauranger runt om i Norden. Konceptet har bevisat sig i Norge, Danmark och Finland och bolagets strategi är att addera ytterligare europeiska marknader.

 

Patrik Back säger: “Jag är tacksam och stolt över det förtroende jag har fått. Tillsammans med hela Pincho-teamet ser jag fram emot att ta Pinchos till fler marknader. Vi bibehåller fokus på att säkerställa en hög kvalitet i våra restauranger samt vårt åtagande som franchisegivare. Pinchos är väl positionerat för framtida tillväxt genom hög kompetens och stabilitet i organisationen. “

bottom of page