G-GWTV5VGLK3
top of page

Restaurang AAA-läge i Rimbo

1 695 000 kr / BUD!

Property Description

Tillfälle till Restaurang med AAA-läge i Rimbo precis vid torget. Här passerar många människor. Restaurangen har en färdig kolgrillsventilation som inte används! Inglasad uteservering året runt, som ingår i den låga hyran.


En restaurang med stora möjligheter för drivande person. Ägaren har investerat över 500 000 kronor på den fantastisk fina inglasade uteserveringen, som man kan använda året runt. I serveringen finns 36 sittplatser och 28 platser på den fantastiska uteserveringen, går att utöka om man så önskar.


Tidigare har denna verksamhet varit en kolgrillsrestaurang med hög omsättning. Nuvarande ägare använder inte kolgrillen och menyn erbjuder á la carte, pasta, fisk, sallad och alkohol.


Det finns godkänd restaurangventilation och kolgrillventilation.


Ingen fettavskiljare, då kommunen inte kräver det. Samtliga inventarier ingår i överlåtelsen.


Bryggeri är Carlsberg. Det finns ett bryggerilån på ca 260 000 kronor, som man kan ta över. Serveringstillstånd till 01.00 alla dagar.


Ägaren har haft rörelsen i ett år och har bestämt sig för att arbeta med annan verksamhet.


Detta är bara några av fördelarna med denna verksamhet. All information och visning sker via NMK Företagsmäklare. För ytterligare information vänligen fyll i kontakt formuläret nedan.


Känner du igen restaurangen/pizza/grillen, vänligen respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor.

Contact Agent

Property Details

Property Type

Bedrooms

Bathrooms

Size

160 kvm

Floors

Year Built

Property Location

bottom of page