G-GWTV5VGLK3
top of page

Acerca de

Alla videoklipp
Titta nu
Vytal_Flergångssystem.png

Vytal är världens största digitala system för återanvändbara mat- och dryckesförpackningar. Vi har över 6 600 registrerade restauranger och 550 000 registrerade användare i 15 länder, där vi och våra partners hittills ersatt över 8,7 miljoner engångsförpackningar.
 

Vill du bli Vytalpartner?
 

Är du en restaurang eller ett kafé som vill höja take away-upplevelsen, minska ditt skräp och klimatavtryck, eller söker lösningar för att uppfylla de nya nationella lagkraven om att erbjuda återanvändbara förpackningar?

Att ansluta sig kostar 200 kr, därefter är kostnaden 300 kr/månad. I detta ingår inloggning till Vytal-systemet, ditt Vytal-lager (utan inköpskostnader!) upp till 30 förpackningar, påfyllning och reduktion av Vytal-lagret, träning av personal och standardiserat marknadsföringsmaterial.

Hör av er på hej@vytal.se för att få veta mer!

Hur funkar det?

Gäster använder Vytal Vy för att få sin servering i en flergångsförpackningar som de lånar kostnadsfritt, precis som på ett bibliotek, och blir endast debiterade om de inte återlämnar inom 14 dagar. Restaurangen håller koll på och hanterar sitt lager med appen Vytal Partner Vy.

 

01: Servera

Gästen checkar ut Vytaler och lånar kostnadsfritt i 14 dagar.

 

02: Ta emot

Restaurangpersonalen checkar in återlämnade Vytaler

 

03: Rengör

Restaurangen diskar och förbereder inför ny servering

Webbsida:       www.vytal.se

Instagram:       vytal_se

Zig Zag - Lylac_edited.png
bottom of page