G-GWTV5VGLK3
top of page

Grand Hôtel Stockholm öppnar ny restaurang

Stockholm

Stockholm

Fräscha seafood-rätter och läckra sallader står i fokus när Grand Hôtel Stockholm öppnar ny restaurang. Nu öppnar Grand Soleil dörrarna och bjuder in gästerna till Stockholms mest solsäkra destination, där värmen och atmosfären från den franska och italienska rivieran genomsyrar varje stund.

Grand Hôtel Stockholm öppnar ny restaurang

Med 120 platser inomhus och utomhus erbjuder Grand Soleil en perfekt plats att njuta av långa sommardagar och mysiga kvällar. Grand Hôtels köksteam har tillsammans med Mathias Dahlgren skapat ett koncept där seafood och sallader tar huvudrollen till lunch och middag, medan morgonen välkomnar dig med en härlig kontinentalfrukost.

Grand Soleil är inte bara en restaurang, det är även en hyllning till den glamorösa rivieran och den soliga estetiken längs kusten. Inredningen är noggrant utformad med nyanser av grönt och gult som speglar naturens frodighet och solens strålar.

“På Grand Soleil lägger vi stor vikt vid våra råvaror och vår meny är noggrant utformad för att erbjuda gästerna en autentisk smak av rivieran samtidigt som vi tar fördel av Stockholms bästa solläge. Vår restaurangmiljö är noggrant utformad för att ge våra gäster en sofistikerad och avslappnad atmosfär där de kan njuta av det bästa från rivieran, säger Karl Persson, Food & Beverage Manager på Grand Hôtel Stockholm.

Grand Hôtel Stockholm öppnar ny restaurang
bottom of page