G-GWTV5VGLK3
top of page

Grand Hôtel Stockholm öppnar ny restaurang

Fräscha seafood-rätter och läckra sallader står i fokus när Grand Hôtel Stockholm öppnar ny restaurang. Nu öppnar Grand Soleil dörrarna och bjuder in gästerna till Stockholms mest solsäkra destination, där värmen och atmosfären från den franska och italienska rivieran genomsyrar varje stund.

Noema öppnar på Birger Jarlsgatan 64

Det är restaurangägaren Acki Kokotos som öppnar restaurang Noema på Birger Jarlsgatan 64. En restaurang som lockar med nya matupplevelser med inspiration från hela världen.

Ny restaurangsatsning på Sundstorget - Diplomat o Bar

Diplomat o Bar är en familjär samlingsplats för olika tillfällen. Här finns det plats för de spontana besöken, för kollegor och vänner på AW och de som vill fira en speciell dag. Restaurangen inspireras av mat från hela världen - på menyn kan du bland annat se kött-, fisk- och skaldjursrätter, gourmetpizzor, pasta & en hel del smårätter. Leverantörer har noga valts ut för att kunna erbjuda både de trevligaste och godaste sorters vin och öl.

Omami öppnar nytt

Med de trendigaste asiatiska delikatesserna på menyn har Omami snabbt erövrat Borås, Kinna och Varberg. Nu har nästa restaurang slagit upp portarna, denna gång i Ulricehamn.

O’Learys öppnar ny restaurang i Mörby Centrum

Eatertainment-konceptet O’Learys har öppnat upp portarna i Mörby Centrum och därmed får Danderyd sin första klassiska sportbar. O’Learys i Mörby kommer bland annat erbjuda bowling, amerikanskinspirerad mat och en stor uteservering mot Golfvägen.

Spanska smakupplevelser till Kungsportsplatsen 1

Det blir mängder av härliga, spanska smaker på Kungsportsplatsen 1 i Göteborg när Bar el Guiri öppnar med fyra delkoncept i restaurangen. Öppningen planeras till slutet av november då Peter Segerdahl med personal hälsar välkommen till 662 kvadratmeter spanska matupplevelser.

Vår Gård öppnar exklusiv restaurang i Saltsjöbaden

Under hösten 2023 smyglanserar Vår Gård en ny finkrog belägen i en av verksamhetens befintliga lokaler – anrika Villa Skärtofta. Fram till årsskiftet kommer såväl meny som inredning genomgå en experimentell fas där ett begränsat antal platser erbjuds gäster som vill testa delar av meny och restaurangkoncept.

Öppnar ny restaurang på Råda Säteri

Compass Group har tecknat hyresavtal med Härryda Kommun om att ta över restaurangverksamheten på anrika Råda Säteri utanför Mölnlycke i Göteborg från den 1 oktober 2023. Huvudbyggnaden genomgår just nu en omfattande renovering men planen är att kunna ta emot gäster redan i höst.

bottom of page